Σημείο αναφοράς για τις λογιστικές ανάγκες της επιχείρησης σας

Οι υπηρεσίες μας

Λογιστικές Υπηρεσίες

Λογιστικές Υπηρεσίες


Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να παρέχει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας οικονομικών καταστάσεων, δηλώσεων ΦΠΑ, μισθοδοσίας, καταστάσεων ταμειακών ροών και προβλέψεων, όλα τα απαραίτητα για τον αποτελεσματικό έλεγχο μιας τοπικής ή διεθνούς επιχειρηματικής οντότητας.

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας - ΦΠΑ

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας - ΦΠΑ


Συμβουλές και βοήθεια σύμφωνα με τη νομοθεσία περί ΦΠΑ που ισχύει στην Κύπρο. Η ομάδα μας παρέχει καθοδήγηση, ακριβή προετοιμασία και υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ και VIES σύμφωνα με τη νομοθεσία. Διατηρούμε τους πελάτες μας ενήμερους για τις πρόσφατες αλλαγές που προτείνονται στη νομοθεσία περί ΦΠΑ.

Ελεγκτικές Υπηρεσίες

Ελεγκτικές Υπηρεσίες


Διεξαγωγή λεπτομερούς ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη μεθοδολογία βασισμένη στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (ISAs). Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τον υποχρεωτικό έλεγχο εταιρειών, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόμου.

Φορολογία

Φορολογία


Η AK PAPADAKIS στοχεύει να βοηθήσει εταιρείες και ιδιώτες να εντοπίσουν βασικές ευκαιρίες φορολογικού σχεδιασμού, να αναπτύξουν τις φορολογικές τους στρατηγικές σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, και συμβουλές για το πώς να αποκομίσουν το βέλτιστο όφελος.

Συμβουλευτική & Συμμόρφωση

Συμβουλευτική & Συμμόρφωση


Η AK PAPADAKIS παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες είναι απαραίτητες ώστε μια εταιρεία να εκπληρώσει τους στρατηγικούς της στόχους. Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης επαγγελματικό επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Μισθοδοσία

Μισθοδοσία


Η εταιρεία μας παρέχει διαχείριση μισθοδοσίας και πληρωμή όλων των σχετικών φόρων στο Τμήμα Φορολογίας και στο τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η ομάδα μας

Κυριάκος Παπαδάκης
Κυριάκος Παπαδάκης

 Founder / Director

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1961. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αποστόλου Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό το 1979. Σπούδασε στην Αγγλία και απέκτησε το δίπλωμα του “The Chartered Association of Certified Accountants”.  Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου από το 1992.

Ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος σε πολυεθνική εταιρεία στο Ομάν ως Junior Auditor και στη συνέχεια στην Κύπρο ως Οικονομικός Διευθυντής σε όμιλο φαρμακευτικών εταιρειών.

Το 2009 δημιούργησε τις εταιρείες A and K Papadakis Audit Services Ltd και την Α and K Papadakis Management Services Ltd.

kyriakos@akpapadakis.com.cy
fas fa-handshake
Αλέξης Παπαδάκης
Αλέξης Παπαδάκης

Director

Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1987. Αποφοίτησε από το Λύκειο Ιδαλίου το 2005. Σπούδασε Accounting and Finance στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στον τραπεζικό τομέα και μέσα σε 15 χρόνια έφτασε μέχρι την θέση λειτουργού Gold όπου είχε τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και παροχή υπηρεσιών σε πελάτες Gold με αυξημένες καταθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του απέκτησε πιστοποιητικό συμβούλου επενδύσεων από την Κεφαλαιαγορά Κύπρου και ακολούθως πιστοποιητικό ασφαλιστικού συμβούλου από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστών Κύπρου.

Το 2023 προσλήφθηκε στην εταιρεία Α and K Papadakis Management Services Ltd ως διευθυντής , υπεύθυνος των λογιστικών και άλλων συναφών υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες.

alex@akpapadakis.com.cy

Επικοινωνήστε μαζί μας

SELK
ACCA
Cookie Policy

We use cookies to personalise content for you on the site and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.